Preloader image

Mission & Vision

Monaliiku/Mission & Vision

Mission & Vision 

MISSION

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kaikkien naisten hyvinvointia ja liikuntaa Suomessa. Tavoitteena on erityisesti maahanmuuttajanaisten terveyden ja elämänlaadun edistäminen.

Yhdistyksen tavoite on myös lisätä monikansallisten naisten kotoutumista ja osallistumista liikunnassa ja urheilussa.

Tarkoituksena toteuttamiseksi yhdistys:

  • Järjestää hyvinvointiryhmiä, harjoitus- ja valmennustilaisuuksia
  • Antaa tietopuolista opetusta
  • Toimeenpanee seminaareja, kilpailuja, näytöksiä, kursseja ja juhlia
  • Toimii jäsenjärjestöjen kanssa yhteistyössä ja kehittää jäsenjärjestöjen kanssa yhteistoiminnan muotoja

VISION

Maahanmuuttajien parantunut terveys . Maahanmuuttajien parempi integrointi. Maahanmuuttajien kanssakäyminen (suomalaisten) kanssa. Parantuneet elämäntavat. 

 

 

Meidän osallistujien kokemuksia

 

 

Tulokset olivat tosi hyvät; oma olo parantui suuresti ja aina palatessani kotiin tunnen oloni tosi mukavaksi. Sain myös apua selkäongelmaani. Olen nykyään addiktoitunut liikuntaan.

Awatef, 42, Tunisia

 

 

Liikunnan jälkeen olen väsynyt, mutta samalla tunnen kuinka paineet ja stressi vapautuvat. Liikunta täällä on järjestelmällistä ja se motivoi minua liikkumaan enemmän. Myöskin ympärillä olevat ihmiset kannustavat, niin tietysti haluan jatkaa!

Bouchra, 42, Marokko

 

 

En tuntenut väsymystä liikunnan jälkeen, päinvastoin se antoi minulle energiaa ja hyvää oloa. Täällä pystyn ottamaan lapseni mukaan ja liikunnan lisäksi ryhmässä tapahtuu sosiaalista kanssakäymistä. Onnistuin saamaan uusia ystäviä ja jatkan ryhmässä käymistä, koska täällä on kaikkea mitä tarvitsen.

Fartoun, 29, Somalia

 

 

Osallistuessani toimintaan, tunsin kuinka stressi ja paineet helpottuivat. Jokaisella kerralla tunsin oloni paremmaksi enkä tuntenut itseäni sairaaksi niin kuin kotona. Nautin todella paljon liikunnasta, ja joskus keskustelemme eri aiheista (toiminnassa) ja välillä teemme ruokaa yhdessä. Haluan suositella kaikille naisille toimintaan osallistumista, koska täällä on yhteenkuuluvuuden tunne ja on paljon parempaa olla täällä kuin viettää aikaa yksin.

Zarmena, 48, Afghanistan