Preloader image

Meistä

Monaliiku/Meistä

Monaliiku ry

Olemme vuonna 2009 perustettu suhteellisen nuori yhdistys, joka vastaa tarpeeseen antaa monikansallisille naisille mahdollisuus harjoittaa liikuntaa. Tutkimukset ovat osoittaneet monta kertaa, että monikansalliset naiset eivät osallistu samaan tapaan kuin miehet urheilutoiminnassa. Mielestämme jokainen ansaitsee mahdollisuuden harjoitella liikuntaa ja tämä on avaintekijä toiminnassamme. Luomme monikansallisille naisille ympäristön turvalliseen liikuntaan. Työstämme tapaa naisia eri puolilta maailmaa eri kulttuuritaustasta ja pyrimme löytämään oikean valinnan kaikille.

Tehtävämme on edistää naisten ja tyttöjen hyvinvointia liikunnan ja kulttuurin avulla uskonnosta, ihonväristä tai kansallisuudesta riippumatta.

Mitä me konkreettisesti teemme?

Tarjoamme monipuolisen liikunnan ja urheilun valikoiman, josta on mahdollisuus valita liikuntamuodon tai urheilun josta nauttii, käsipallosta jalkapalloon. Aloitimme toimintamme Helsingissä ja nyt meillä on ryhmiä myös Espoossa ja Jyväskylässä. Suunnittelemme myös toimintaa Tampereelle ja Turkuun. Otamme vastaan jäseneksi jokaisen henkilön tai järjestön, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Pyrimme aktiivisesti lisäämään jäsenjärjestöjemme ja henkilöjäsentemme määrää. Siksi otamme enemmän kuin mielellään vastaan ​​uusia jäseniä.

 
Tule mukaan toimintaan!